ACHIZITIE

Stimate client,

in vederea achizitionarii obiectului de mobilier dorit, va punem la dispozitie urmatoarele trei modalitati de colaborare:

Trimite Schita

   Masurati spatiul unde va fi amplasat mobilierul, abaterile de cativa centimetrii urmand a fi corectate la masuratorile finale de catre reprezentantul nostru. Realizati o schita simpla, in care sa fie specificata lungimea, inaltimea si adancimea totala a mobilierului dorit. Schita se poate transmite catre biroul nostru prin email la office@lineacubo.ro urmand sa primiti in cel mai scurt timp o oferta.

Vino la showroom

   Va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din Constanta, Str. Stefan cel Mare, nr.44, unde reprezentantii firmei noastre va concepe o schita 3D impreuna cu dvs., va prezenta toate accesoriile si materialele disponibile in vederea luarii celei mai bune decizii conform necesitatilor dvs. Va asteptam !


Apeleaza la un consultant Linea Cubo

   In urma vizitei la sediul/domiciliul dvs., consultantul nostru va pregati in cel mai scurt timp oferta, va incheia contractul de servicii si toate actele necesare lansarii comenzii.Odata cu incheierea contractului se va achita un avans de 50% din valoarea totala a comenzii.   
  Un consultant specializat din cadrul firmei noastre se va deplasa la domiciliul/sediul dvs. pentru a masura spatiul disponibil, a va prezenta accesoriile si materialele disponibile, a va consilia si a realiza impreuna cu dvs. schita obiectului de mobilier dorit.